Geld lenen met negatieve BKR?


Geld lenen met een negatieve BKR. Dit kan de oorzaak zijn van een eerdere niet nagekomen lening of een niet tijdige aflossing. Het wordt daarom ook afgeraden om geld te lenen om een andere  schuld te betalen. Het spreek voor zich dat niet lenen goedkoper is. Kredietverschaffers zien een negatieve BKR als een verhoogd risico, hierdoor is een lening vaak duurder dan bij een lening zonder negatieve BKR.Vaak als u een hoog bedrag wil lenen heeft u kans dat de kredietverschaffer gaat kijken of je bij de BKR ( Bureau Krediet Register)Tiel  geregistreerd staat. Zij gaan kijken hoe u uw eerdere aflossingen heb voldaan of  hoe u uw huidige aflossing  voldoet. Hiernaast wordt er gekeken hoe u financiële situatie is.

Vaak als u een hoog bedrag wil lenen heeft u kans dat de kredietverschaffer gaat kijken of je bij de BKR ( Bureau Krediet Register)Tiel  geregistreerd staat. Zij gaan kijken hoe u uw eerdere aflossingen heb voldaan of  hoe u uw huidige aflossing  voldoet. Hiernaast wordt er gekeken hoe u financiële situatie is. Sommige geldverstrekkers stellen andere voorwaarden wanneer u geld wil lenen met een negatieve BKR registratie.
Een negatieve BKR kan de oorzaak zijn van een eerdere niet nagekomen lening of een niet tijdige aflossing. Het wordt daarom ook afgeraden om geld te lenen om een andere  schuld te betalen. Het spreek voor zich dat niet lenen goedkoper is. Kredietverschaffers zien een negatieve BKR als een verhoogd risico, hierdoor is geld lenen met een negatieve bkr vaak mogelijk maar prijziger.